Borstvergroting haalt mijn onzekerheid weg

Borstvergroting zorgt ervoor dat ik weer kan genieten van het leven. Althans, dat is de bedoeling ervan toch? Nadat ik de pubertijd in ging, merkte ik dat vriendinnen van mij borsten kregen en ik niet. Op zich ben je daar dan ook niet mee bezig. Pas toen ik 18 werd merkte ik aan mijzelf dat mijn hoeveelheid borsten niks is vergeleken met andere. Dat vond ik erg raar en tegelijkertijd maakte het mij onzeker. Helaas heeft dit ertoe geleidt dat ik niet gelukkig was met mijn eigen lichaam.

Hier wilde ik zo graag verandering in zien te krijgen, echter diende ik eerst volgroeid te zijn alvorens ik geholpen kon worden. Nu dat ik net 22 ben geworden kan mijn geluk niet op! Ik was namelijk aan het zoeken geweest op het internet naar een kliniek. Hierdoor kwam ik terecht op de website van Kliniek Veldhoven. Dit bedrijf kan mij de nodige verlichting qua onzekerheid bieden en daar zocht ik precies naar!

Borstvergroting

Een Borstvergroting, de eerste stap

Nadat ik de kliniek had gebeld voor een kennismakingsgesprek voelde ik mij opgelucht. Mijn eerste ingeving was dat ik eindelijk van “mijn probleem” af kon komen en daar gingen zij voor zorgen. Vlak daarna kwamen mijn zenuwen naar voren. Wat nou als zij mij niet kunnen helpen? Nou ja, je kunt wel een beetje nagaan hoe erg ik hier op aan het hopen was toch? Bij binnenkomst in de kliniek was ik meer enthousiast dan zenuwachtig. Ook tijdens het gesprek voelde ik mij totaal niet gespannen. Lichtelijke hoop had ik wel, echter kreeg ik al vrij snel te horen dat het geen enkel probleem was.

Liposuctie

De definitieve dag dat ik werd geholpen was ik bloedzenuwachtig. De nacht daarvoor had ik ook niet geslapen en kreeg geen hap meer door mijn keel. De behandeling werd uitgelegd en vervolgens ging ik zonder borsten onder narcose.