Droge huid verzorgen

KneippDe droge huid verzorgen kan soms een dagtaak lijken. Zeker in de herfst en wintermaanden met de gure wind droogt mijn huid nog sneller uit. Er lijkt geen eind aan te komen en wanneer ik een product gevonden had dat hielp, dan was het na een tijdje weer uitgewerkt en was mijn huid ondanks het product kurkdroog. De natuurlijke producten van Kneipp hebben mij daarom erg geholpen. Mijn droge huid verzorgen gaat veel beter sinds ik de producten van Kneipp gebruik. Hun natuurlijke receptuur werkt perfect voor mijn huid en voed mijn huid volledig. Ik heb geen last meer van een ruwe, trekkende en vooral pijnlijke droge huid. Ook voor mijn zelfbeeld was mijn droge huid slecht. Ik ging minder graag naar buiten op dagen dat mijn huid erg droog en ruw was. Dankzij de goede werking van de producten van Kneipp kan ik zelfverzekerd met een stralende huid de deur uit.

Kneipp

Goede lijn voor de droge huid
Ik had een dagcrème van Kneipp speciaal voor de droge huid gekocht. Gewoon op gok om te zien of deze natuurlijke crème wat kon betekenen voor mijn droge huid. Ik was verbluft van het resultaat. Al na het eerste gebruik voelde mijn huid de hele dag fijn en zacht aan. Ik ben diezelfde week gelijk naar de winkel geweest en heb zowel een nachtcrème als een huidserum van dezelfde lijn gekocht. Eens per week gebruik ik het serum en de dag en nachtcrème gebruik ik dagelijks. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed verzorgt uitgezien. De natuurlijke receptuur zorgt ervoor dat ik geen reactie krijg op de producten en zijn zo extra zacht voor de huid. Ik geniet nu dagelijks van een goed gevoede huid.