Een geschikte tandarts vinden

Er is een tandarts in Eindhoven die je behalve fysiek, ook online kunt vinden op www.pc2-tandartsen.nl. Die naam is niet toevallig. Fysiek bevinden ze zich namelijk op de PC Hooftstraat, op het huisnummer 2. Vandaar waarschijnlijk PC2. De praktijk zelf is te vinden op de 3e verdieping. Je kunt bij deze tandarts terecht als student, maar ook als je ouder bent. Via de website, www.pc2-tandartsen.nl, kun je je gemakkelijk inschrijven als nieuwe patiënt. Dus wie weet is dit jouw nieuwe tandarts in Eindhoven.

Angst voor de tandarts wegnemen

Ben je eigenlijk bang voor de tandarts? Daar ben je niet de enige in, en dat weten ze bij deze www.pc2-tandartsen.nl ook. Daarom kun je dit gerust aangeven. Er wordt dan tijd besteed aan jou op je gemak stellen, zodat je gerust de controle of behandeling in kunt gaan. Als je kinderen hebt, wordt het aangeraden op www.pc2-tandartsen.nl om deze van jongs af aan mee te nemen naar de praktijk. Zo wordt de tandarts iets dat normaal is in plaats van eng.

Meer informatie via www.pc2-tandartsen.nl

Wanneer er tijdens een controle blijkt dat er iets moet gebeuren aan je gebit, dan wordt dit rustig met je besproken. Hierbij komen alle belangrijke aspecten aan bod, zoals wat je kunt verwachten van de nodige behandeling, of je meerdere behandelingen nodig hebt en de duur van de nodige behandelingen. Ook eventuele risico’s zullen besproken worden en natuurlijk wat het resultaat van de behandeling of behandelingen zal zijn. Wil je meer weten? Kijk dan op www.pc2-tandartsen.nl.