Fysiotherapeut in de buurt

Fysiotherapeut in de buurtToen ik enkele jaren geleden last van mijn been kreeg, ben ik op zoek gegaan naar een fysiotherapeut in de buurt van mijn huis. Via mijn buren kreeg ik de tip dat er 5 minuten van ons huis af fietsen een goede fysiotherapeut zat. Ik heb hen gelijk gebeld voor een afspraak en kon een aantal dagen later al terecht. Omdat deze fysiotherapeut in de buurt van mijn huis was, kon ik hier op de fiets naar toe, wat erg fijn was.

Oefeningen
De fysiotherapeut stelde eerst heel veel vragen en daarna ging hij mij onderzoeken, hij wist al snel wat het probleem was. Mijn lichaam stond als het ware scheef. Ik moest op de bank gaan liggen en hij heeft alles recht getrokken. (manuele therapie) Dit was een raar gevoel, maar het was totaal niet pijnlijk. Na de behandeling voelde het gelijk soepel aan. Een mooie bijkomstigheid was dat hij adviseerde of veel te bewegen. Fietsen was erg goed voor mij. Kwam dat even goed uit, want ik was op de fiets naar hem toe gegaan. Ik ben vier keer bij hem geweest en daarna hoefde ik niet meer terug te komen.

Fysiotherapeut in de buurt

Jaar later
Een jaar later kreeg ik weer dezelfde klachten. De vorige keer had ik lang gewacht met het maken van een afspraak, omdat ik hoopte dat het vanzelf weer over zou gaan. Deze keer heb ik na een week al gebeld voor een afspraak. Na twee behandelingen waren mijn klachten al weer verdwenen. Als ik in het vervolg weer klachten krijg, spring ik op mijn fiets en ga naar mijn fysiotherapeut in de buurt, want dan ben ik snel weer van mijn klachten af! Ik ben dus erg blij met mijn fysiotherapeut, want voor mij verricht hij wonderen!