Makkelijk een afspraak maken bij Fysiotherapie De Ellekoot

Tegenwoordig is het zeer makkelijk om een afspraak te maken bij bijvoorbeeld Fysiotherapie De Ellekoot. Vroeger moest je eerst een afspraak gaan maken bij de huisarts en dan was het vaak nog maar de vraag of je een verwijskaart kreeg. Nu kan je gelukkig deze stap overslaan en rechtstreeks een afspraak maken. Voor zover ik weet zijn er een aantal behandeling die standaard voor vergoeding in aanmerking komen. Wil jij er zeker van zijn wat er precies voor vergoeding in aanmerking komt, kan je het beste eerst de polis nakijken.

Al een tijd loop ik met vreselijk pijn in mijn voet. Volgens de huisarts is dit hielspoor en daar is helaas niet echt veel aan te doen. Je kan hier wel speciale zooltjes voor kopen, maar of die helpen is een tweede. Fysiotherapie De Ellekoot

Een afspraak gemaakt bij de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal

Via het internet ben ik op zoek gegaan wat het beste tegen hielspoor kon helpen. Inderdaad las ik hier dat speciale zooltjes een uitkomst konden zijn. Wat ik ook las was een speciale behandeling bij de Fysiotherapie De Ellekoot. Hier las ik over de mogelijkheden van een Shockwave Therapie. Deze wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spier/weefsel en pees aanhechtingen. Door middel van geluidsimpulsen met veel energie, wordt de energie in het pijnlijke weefsel opgenomen.

Mijn idee was meteen om deze behandeling uit te gaan proberen. Vooral omdat ik een hekel had om met zooltjes te lopen. Echter wilde ik graag van de pijn af en daarom heb ik meteen een afspraak gemaakt. Tijdens deze eerste afspraak werd mij duidelijk uitgelegd hoe het allemaal in het werk ging. Inmiddels heb ik al een paar behandelingen gehad en met een zeer goed resultaat. De pijn is na drie behandelingen nog een beetje aanwezig, maar daar valt mee te leven. Na nog een paar behandelingen moet de pijn zo goed als verdwenen zijn. Fysiotherapie De Ellekoot