G4S Veiligheids-trainingen in diverse soorten

G4S Veiligheids-trainingen kunnen gevolgd worden in diverse soorten. Het is belangrijk voor een bedrijf om medewerkers te voorzien van goede opleidingen wat betreft veiligheid. Niet iedere medewerker heeft het nodig, maar wel een aantal. Zo is het volgens de Arbowet verplicht om minimaal één bedrijfshulpverlener in dienst te hebben. Dit geldt alleen voor bedrijven met minimaal één werknemer. Eenmanszaken zijn dit niet verplicht. Voor mijn bedrijf ben ik onlangs op zoek gegaan naar een goede training voor mijn ploegleider. Via het internet kwam ik toen terecht bij deze organisatie. Op de website ben ik gaan kijken naar de verschillende cursussen en de mogelijkheden. 

G4S Veiligheids-trainingen

G4S Veiligheids-trainingen zoals Ploegleider BHV

Mijn ploegleider vertelde aan mij dat hij bij zijn vorige werkgever een training had gevolgd voor ploegleider BHV. Deze zou binnenkort verlopen, want deze is maar één jaar geldig. Zo vond ik op de website een herhalingscursus voor ploegleider BHV. In deze training worden de kennis en vaardigheden weer op vereiste niveau gebracht. Daarnaast wordt er ook geleerd hoe een ploegleider leiding moet geven aan een BHV ploeg. Dit kan gedaan worden bij verschillende activiteiten. Een aantal daarvan zijn:

  • Alarmering
  • Schadebeperking
  • Verkenning
  • Communicatie
  • Redding
  • Ontruiming
  • Gewondenverzorging en transport
  • Brandbestrijding

Deze training wordt gegeven op verschillende trainingslocaties door heel Nederland en op de website kan er worden ingeschreven.

G4S Veiligheids-trainingen

Een competentietoetsing tijdens de training

Tijdens een training vindt er ook een toetsing plaats om te kijken of jij competent genoeg bent. Wanneer dit het geval is wordt er een bewijs van deelname overhandigd. Mijn ploegleider was zeer tevreden over de kwaliteit van de training. De instructeur gaf ook duidelijke informatie en de lessen waren zeer interessant. De ruimtes waar de lessen werden gehouden zijn zeer realistisch ingericht. Dit om een betere praktijk ervaring op te doen. Wil jij ook weten waar voor jou de dichtstbijzijnde locatie is voor de G4S Veiligheids-trainingen? Neem dan ook eens een kijkje op de website.