Herniakliniek Iprenburg

De Herniakliniek Iprenburg hebben in totaal al meer dan 5100 hernia operaties uitgevoerd. Veel mensen lopen met rugklachten en in de meeste gevallen gaat dit met vreselijke rugpijn gepaard. Deze pijn kan erg aanwezig zijn en zelfs naar de benen doortrekken. Hierdoor is het niet meer mogelijk om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Het beperkt je enorm in het bewegen en hierdoor is het ziek melden vaak het gevolg.

In sommige gevallen kan het zo zijn dat deze pijn onder in de rug net zo snel verdwijnt als deze was gekomen. Helaas blijft vaak wel de pijn in de benen en vaak zal dan een ingreep nodig zijn.

Herniakliniek
Herniakliniek

Operatie bij de herniakliniek Iprenburg

Voor de derde keer was bij mij de rugpijn weer terug gekomen. De eerste twee keer was ik al zeer tevreden dat de pijn weer weg was, helaas maar voor korte duur. De diagnose hernia werd er gegeven en een operatie was het vervolg.

Deze keer waren mijn klachten toegenomen en had ik zelfs geen controle meer over mijn ontlasting en blaas. Hierdoor moest er meteen een operatie plaats vinden om erger te voorkomen. Ze noemen dit een Caudasyndroom en hierdoor moest er meteen actie worden genomen. Over het algemeen zal er een wachttijd van zes tot acht weken zijn, om dat in veel gevallen deze klachten dan verdwijnen.