Laseren alleen voor vrouwen door de beste huidspecialisten

De meeste vrouwen denken bij laseren aan een pijnlijke ervaring. Dat is zeker niet het geval bij laseren alleen voor vrouwen.

Wanneer u kiest voor laseren alleen voor vrouwen, kiest u voor geen pijn tijdens het verwijderen van de  haartjes of geïrriteerde plekken. Dit komt doordat ze een nieuw apparaat gebruiken Bios Square Epil. Het allereerste apparaat ter wereld dat met haar laser een vierkant gebed behandelt. Daarbij komt ook kijken, dat in dit apparaat de twee sterkste lasers ingebouwd zitten. De laser maakt gebruik van gekoeld laseren. Door deze manier wordt ontharen pijnloos.

Voordelen bij laseren alleen voor vrouwen

Er zijn nog veel  voordelen als je kiest je te laten ontharen bij laseren alleen voor vrouwen. De medewerkers zijn allemaal laser- en huidspecialisten. Ze beschikken van enorm veel ervaring. Door het apparaat zelf zijn alle behandelingen geschikt voor alle huidtypes, de wachttijden zijn zeer kort en je kan de behandeling het gehele jaar inplannen. Wanneer u langskomt krijgt u eerst een gratis proefbehandeling, zo kan iedereen zelf zien en voelen hoe goed zo’n behandeling werkt. Hiernaast zijn er nog veel meer voordelen!

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen. De vriendelijke medewerkers zullen dan uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.