Maak kennis met de optiek in Putten

De optiek in Putten, waarvan Wout en Inge de eigenaren zijn, kan je goed terecht als jouw ogen het even niet goed meer zien. De professionele zorg en kennis wat dit duo heeft, zorgt ervoor dat jij weer binnen een korte tijd alles scherp gaat zien. Al meer dan 15 jaar zitten zij in dit vak en kunnen jou daarom bijzonder goed helpen met jouw oog problemen. Afwijkingen of ander problemen sporen zij snel op, waarvoor zij eventueel een passende oplossing kunnen geven. Van van dinsdag tot en met zaterdag kan je hier terecht. optiek in Putten

Een bezoek aan de optiek in Putten brengen

Omdat ik al een tijd moeite heb om bepaalde dingen te lezen, zoals de krant of de letters op mijn beeldscherm, ben ik naar de optiek in Putten gegaan.  Meteen werd ik hier vriendelijk ontvangen en werd ik naar een apart kamertje gebracht. Hier moest ik plaats nemen op een stoel en moest ik letters op een bord lezen. Daarna kreeg ik nog een speciaal oogonderzoek en kreeg ik te horen dat ik inderdaad een bril moest hebben.

Inmiddels heb ik mijn bril al een week op en ik zie alles weer bijzonder goed. Gelukkig dat ik mijn ogen heb laten testen.