Oplossing voor zere tenen

Logo_footlogics.nl3_1Sinds een paar jaar geleden heb ik vaak last van zere tenen, ik heb alleen nooit de oorzaak ervan geweten. Het schijnt dat je dat krijgt als je je voeten vaak overbelast zelfs als je een baantje hebt waarbij je alleen maar hoeft te zitten kan je het nog overbelasten. Ik heb vaak de neiging gehad om gewoon mijn schoenen uit te trekken en op blote voeten verder te gaan zo pijn had ik er aan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de oorzaak van de pijn die ik elke keer heb in mijn tenen.83

Op zoek naar de oorzaak

Ik ben bij mezelf eens nagegaan wat voor een activiteiten ik allemaal deed op een dag wat misschien de oorzaak zou kunnen zijn van de zere tenen die ik bijna elke dag wel heb. Ik heb een baan waarbij ik niet al teveel hoef te zitten maar wel vaak lang moet staan op een plek. Dat zou waarschijnlijk de oorzaak zijn, aangezien je gewicht dan altijd op een bepaalt punt van je voet rust en door het dragen van te strakke schoenen kan het ook komen.  Ik heb dat nooit geweten anders had ik er meteen al wat aan gedaan gelukkig is het niet te laat en heb ik meteen een paar inlegzolen besteld voor in de schoenen die ik dan erin kan doen als ik naar het werk ga of een lang stuk moet lopen. Ik gebruik de zolen nu een paar weken en merk echt een groot verschil, ik heb geen zere tenen meer en loop veel flexibeler in mijn schoenen.

Footlogics-Sensi-300x300