Voor ons is particulier zorg een goede uitkomst

Na jarenlange zorg te hebben gehad van de gemeente, is nu particulier zorg de beste oplossing. Het ging al een tijdje steeds slechter met mijn man. Daar kan niemand iets aan doen, dat ligt gewoon aan de leeftijd! Toch wilden wij betere hulp ontvangen. Iemand die voor ons continu klaar kon staan. Zowel met verpleegkundige zorg, als persoonlijke hulp en een extra handje in het huishouden. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels hebben wij namelijk een au pair en dat is een perfecte oplossing. Deze vrouw woont als het ware bij ons in huis. Zo kan zij 24 uur per dag bieden wat wij nodig hebben. Natuurlijk heeft zij regelmatig dagen vrij. Tevens hoeft zij niet alles te doen. Gelukkig kan ik zelf nog wel het een en ander in de schoonmaak doen. Deze thuishulp is enkel en alleen op ons gericht en zodoende is dat een prachtige particuliere oplossing.

particulier zorg

Particulier zorg is erg fijn

Niet iedereen kan zomaar medische hulp bieden. Daarom hebben wij online gezocht naar particulier zorg. Via Uw Zorg Compaan kwamen wij terecht bij de au pair die wij nu hebben. Zij had een lange medische achtergrond en kon zodoende mijn man op elk vlak goed ondersteunen. Dankzij deze organisatie weten wij zeker dat wij de beste hulp krijgen en dat is erg belangrijk op onze leeftijd. Als onze au pair eens vakantie heeft of persoonlijke omstandigheden, dan zorgt Uw Zorg Compaan voor een geschikte vervanger. Dat is ideaal! Wij komen nooit voor verrassingen te staan en zijn altijd goed voorzien.

particulier zorg

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar wat de organisatie nog meer aanbiedt? Kijk dan zeker eens op de website. Je kunt hier ook eenvoudig contact met hen opnemen. Bel eens om jouw wensen te bespreken! Voor je het weet ben jij ook voorzien van de beste hulp. Of dit nu gaat om jouw woning, jouw lichaam, of een geliefde. Het komt goed!