Tatoeage verwijderen bij Dermavisie

Wil jij een tatoeage verwijderen, kom dan bij Dermavisie

Heb je erge spijt van een tatoeage of past de tatoeage gewoonweg niet bij jou? Dan is het bedrijf Dermavisie er voor jou, want zij kunnen tatoeage verwijderen voor jou. Het is daarnaast ook mogelijk om de tatoeage te vervagen voor een cover-up. Voor tatoeage verwijderen maakt Dermavisie gebruik van een Q-Switched Nd:YAG laser, de M22 van Lumenis. 

Hoe werkt de behandeling
Bij een tatoeage zit inkt in de huid, dit zorgt ervoor dat het op een plek blijft zitten. Tijdens de behandeling wordt het laserlicht op die inkt gezet.

Met een gesprek bespreken wij je wensen en behoeften en krijg je informatie over wat je kan verwachten tijdens de behandeling en na de behandeling met eventuele complicaties.

Mijn eigen ervaring met tatoeage verwijderen

Ik had een tatoeage en ik vond het niet mooi staan bij mij, daarom ben ik gaan zoeken naar een praktijk die tatoeage verwijderen kan realiseren voor mij en ik kwam terecht bij Dermavisie. Met een afspraak heb ik mijn wensen en behoeften verteld en heb ik informatie gekregen van wat ik kan verwachten tijdens de behandeling ( dus wat er gaat gebeuren ), ook kreeg ik informatie over wat ik daarna kan verwachten. Ik ben blij met de werknemers, zij zijn namelijk erg vriendelijk. Super blij met het eindresultaat. Wil jij bijvoorbeeld ook tatoeage verwijderen realiseren, dan kan je Dermavisie benaderen, want hier wordt je wensen zeker vervuld en ben je van je klachten af.