Verticale muis

Verticale muis voor rechts en ook als linkshandige te bestellen. Misschien denk jij nu wat dit is, maar dat zal ik hier vertellen. Dit is namelijk een muis die niet plat op het bureau zit, maar verticaal staat. Veel mensen die vaak achter een computer zitten of hier zelfs hun werk van hebben gemaakt, merken misschien al, dat zij na een lange dag pijn in de pols gaan krijgen. Soms is deze pijn maar van korte duur, maar het kan ook zo zijn dat je hier hele erge last van gaat krijgen. Het gevolg is dat je niet meer de werkzaamheden uit kan voeren. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom kan ik adviseren om eens op de website van Ergonomique te gaan kijken.  Verticale muis

Een verticale muis uitproberen

Omdat deze muis een ander positie heeft, ontlast je hier bepaalde spieren mee. Vooral de pols staat nu in een ander positie. Al snel zal je merken dat je een betere houding gaat aannemen en niet meer voorover gebogen over jouw toetsenbord. Om erachter te komen dat zo een model wel een geschikt exemplaar zal zijn, is het mogelijk om deze een paar weken uit te proberen. Je krijgt dan een pakket toegestuurd waar drie verschillende modellen in zitten. Deze kan je de komende weken testen. Na deze proefperiode wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Je kan dan de keuze uit één van deze modellen maken, of er helemaal vanaf te zien.

Voor de linkshandige onder ons

Wanner je op zoek bent naar producten die je kan gebruiken zijn deze vaak voor rechtshandige mensen gemaakt. Helaas werkt dat niet altijd even prettig. Denk bijvoorbeeld aan een schaar. Deze is voor iemand die linkshandig is echt niet te gebruiken. Ook met een muis aanschaffen, in dit geval een verticaal model, is het belangrijk dat je een linkshandig model koopt. Deze is erop gemaakt dat je zonder problemen deze kan gebruiken en dat is wel zo prettig. Tijdens mijn proefperiode hen ik alleen maar linkshandige modellen gekregen. Hiermee heb ik een goede indruk gekregen, aangezien ik linkshandig ben.  Verticale muis

Ergonomique

Dit bedrijf heeft zeer veel kennis in huis, wanneer het gaat over ergonomische producten. Zij doen er alles aan om een juiste zithouding te creëren. Je hebt hier de mogelijkheid om diverse spullen uit te proberen. Na deze proefperiode bepaal jij zelf of je tot aankoop over gaat, of juist niet. Bovendien krijg je op de aangekochte producten een garantie van vijf jaar.

Nadat wij over waren gestapt naar een andere muis, werden er ook voetensteunen hier besteld. Ook deze hadden wij tijdelijk mogen uitproberen en daar was iedereen zeer over te spreken.

Wanneer je van plan bent om ook jouw zithouding achter het bureau te verbeteren, neem dan contact op met dit bedrijf. Je kan hiervoor een contactformulier invullen als er vragen zijn. Eventueel is het ook mogelijk om een adviseur in te schakelen. Door de kuiste kennis kan deze zeker goed adviseren bij een aankoop van een bepaald product.