Voor een afscheid gaat u naar aster-uitvaartzorg.nl/!

Is er een persoon overleden waar u veel in contact mee was? Dan is een afscheid nemen een van de belangrijkste dingen. Zonder een afscheid gaat u zich helemaal rot voelen en heeft u nooit een afscheid genomen van de persoon wat u dierbaar is. Daarom zorgt aster-uitvaartzorg.nl/ ervoor dat u toch nog de juiste afscheid kunt nemen van uw dierbare persoon.

aster-uitvaartzorg.nlWat kunt u doen?

Wanneer een dierbaar persoon van u is overleden, kunt u contact opnemen met de uitvaartzorg. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar en u kunt vervolgens een afspraak maken voor een bepaalde tijdstip. Zo komen ze op afspraak langs en gaan ze in alle rust uitleggen wat er de komende tijd gaat gebeuren en hoe het in zijn werking gaat.

 

Er is ook geen haast en u neemt ook de beslissingen zelf. Zo adviseren ze u en ondersteunen ze u tijdens het nadenken van de beslissingen die u moet maken.

Het uitvaartcentrum

De uitvaartzorg aster-uitvaartzorg.nl/ heeft ook een eigen uitvaartcentrum in hun beheer. Deze uitvaartcentrum heet ook wel de Bloesem: het huis van afscheid. Deze centrum is een kleinschalig maar ook een sfeervolle uitvaartcentrum dat gelegen is in Huissen, naast de Zandse Kerk.

 

Het is een huiselijke plek waar de nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare overledene.  Zo is er ook altijd ruimte voor nabestaanden om een bezoekje mee te brengen. Voor meer informatie kunt u zelf contact opnemen met de uitvaart.