16 februari 2019

Vroegh en Yoe, de tandartsen uit de Tilburgse wijk Reeshof

Vroegh en Yoe is een tandartsenpraktijk in de Tilburgse wijk Reeshof. Ik ben hier al een aantal jaar patiënt en tot volle tevredenheid. Daarom wil ik graag mijn ervaringen met deze tandarts delen.

Vroegh en Yoe, een middelgrote tandartsenpraktijk in Tilburg

Vroegh en YoeToen wij net in Tilburg kwamen wonen moesten we dus ook op zoek naar een tandarts. Vroegh en Yoe waren toen net gestart met hun praktijk. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een middelgrote praktijk met een team bestaande uit 5 tandartsen en 3 mondhygiënisten, 3 preventie assistentes en 7 tandartsassistentes.  Bij de praktijk kun je terecht voor alle veelvoorkomende tandheelkundige behandelingen zoals kindertandheelkunde, implantologie van kronen en protheses, wortelkanaalbehandelingen, parodontale zorg, sanering en snurkproblemen. Bij spoed kun je vaak dezelfde dag nog terecht voor een behandeling.

ISO 9001 gecertificeerd

De praktijk blijft groeien door de goede mond-tot-mond reclame. Niet alleen mensen uit Tilburg maar ook daarbuiten weten hun weg naar tandartsenpraktijk Vroegh en Yoe te vinden. De grote belangstelling doet trouwens niet af aan de kwaliteit. De tandarts in Tilburg is opgenomen in het kwaliteitsregister voor Tandartsen en is sinds kort ook ISO 9001 gecertificeerd. Uit verschillende onderzoeken en enquetes blijkt dat de praktijk heel goed scoort.

Duidelijke visie

Vroegh en YoeDe visie van Tandartsenpraktijk Vroegh en Yoe is duidelijk: een praktijk waar iedereen zich prettig kan voelen met een moderne en vriendelijke uitstraling. Er wordt met je overlegd over het te voeren beleid en het behandelplan en ook tijdens de behandelingen wordt alles op rustige wijze, stap voor stap uitgelegd. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Ook wat betreft de kosten wordt alles vooraf met je besproken zodat je ook hierbij niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Ben jij ook op zoek naar een tandarts in Tilburg? Dan zou ik zeker tandartsenpraktijk Vroegh en Yoe aanraden. Kijk op de website voor meer informatie over de praktijk of neem even telefonisch contact op voor een kennismakingsgesprek.