Zonnebank crème voor bescherming van tatoeage

Laatst was ik op zoek naar een zonnebank crème voor bescherming van mijn tatoeage. Ik heb namelijk sinds kort een mooie tatoeage. Ik weet dat ik daar beter niet mee in de zon kan gaan maar ook onder de zonnebank is het beter om zowel mijn huid als mijn tattoo goed te beschermen. 

Zonnebank crème voor bescherming van tatoeage tegen uv straling

Zonnebank crème voor bescherming van tatoeageNet als in de zon, heb je onder de zonnebank ook te maken met uv stralen. Deze straling is niet zo goed voor je huid. Vocht in de huid verdampt waardoor de huid zijn elasticiteit kan verliezen en sneller verouderd. Een goede hydraterende zonnebank crème is dan aan te raden. Een zonnebank crème voor bescherming van tatoeage beschermt je tatoeage tegen uv straling en zorgt ervoor dat deze niet vervaagd en dat de kleuren mooi blijven.

Handig in gebruik en met vochtinbrengende werking

InsmerenIn de webshop van Bodyfit vond ik een zonnebank crème speciaal voor bescherming van tatoeages. Met vochtinbrengende werking en in een handige stick. Ik bestel mijn zonnebank crèmes vaker in deze webshop dus ik heb de tattoo stick direct besteld. De stick bevalt erg goed. Smeer makkelijk uit en mijn tatoeage is ook na een aantal keer zonnen onder de zonnebank nog steeds erg mooi. Sowieso wil ik iedereen aanraden om als je onder de zonnebank gaat, een speciale zonnebank crème te gebruiken. Die beschermt je huid tegen uv stralen, uitdroging en veroudering maar zorgt er ook voor dat je een lekker bruin kleurtje krijgt en een stralende tint. Zonneproducten die bedoelt zijn voor de buitenzon missen toch bepaalde stoffen die wel belangrijk zijn voor onder de zonnebank of zorgen er juist voor dat je helemaal niet bruin wordt.

Je kunt de zonnebank crème voor bescherming van tatoeage eenvoudig bestellen in de webshop van Bodyfit.